Příští rok dorazí Just Cause: Mobile
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští rok dorazí Just Cause: Mobile

Příští rok dorazí Just Cause: Mobile

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 12. 2020 15:00 1
Reklama

Mobilními tituly se zde nezabýváme moc často. Přeci jen jich vychází opravdu mnoho, občas se ale objeví hra, která oproti ostatním vyčnívá nebo jde o známé jméno. To platí i o nově oznámeném Just Cause, které se se spin-off hrou Mobile dostává i na tuto platformu.

Hratelnost ale míří směrem, který bychom od Just Cause asi nečekali. Atmosféru a spoustu akce Square Enix neopouští, samotný trailer cílí právě na extrémní množství výbuchů, střílení a odtahování se grapling hookem, jak už jsme u Just Cause zvyklí.

Tentokrát ale nebudeme postavu ovládat z pohledu třetí osoby, ale z izometrického pohledu. Kromě singleplayeru se máme těšit i na co-op pro 4 hráče a multiplayer pro 30 hráčů. Vzhledem k této skutečnosti tak nebudeme hrát za hlavního protagonistu počítačové série, ale nejspíše si každý hráč vytvoří postavu podle svých představ. Square Enix nás navíc ubezpečuje, že příchod této hry nijak neovlivní vývoj hlavní série. Na hře totiž nepracuje studio Avalanche, ale jiné interní studio. Vydání hry je naplánováno na příští rok, a to pro iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama