GOG rozdává Prison Architect a dává slevy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG rozdává Prison Architect a dává slevy

GOG rozdává Prison Architect a dává slevy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 12. 2020 15:22 1
Reklama

I když CD Projekt Red má plné ruce práce s opravou Cyberpunk 2077, divize GOG si s tím hlavu neláme a s novou akcí chce potěšit hlavně hráče. Obchod totiž spoušti zimní akci Winter Sale, která probíhá od dnešního dne až do 4. ledna a aby vás prodejce na své stránky skutečně nalákal, rozdává zdarma Prison Architect.

Pokud vám není tento titul známý, i když o tom hodně pochybujeme, rádi vám ho představíme. Ve skrze jde skutečně o to, o čem pojednává samotný název. Hráč v roli ředitele věznice má za úkol přijímat vězně, k čemuž potřebuje postavit věznici. Postupem času ale musíte svůj prostor rozšiřovat, nabídnout vězňům práci, jídlo, studium, cvičení nebo návštěvy. Pro více peněz také začnete přijímat agresivnější vězně, s čímž se pojí větší zabezpečení věznice.

Když už se na stránku podívate, můžete omrknout i ony slevy. Dle výčtu nabízí GOG přes 3 tisíce zlevněných her, dost z nich i s velmi velkorysou slevou. Za zmínku stojí třeba HoMaM 3 za 2,49 euro, první Diablo za 7 euro, Control: Ultimate Edition za 20 euro či klasiky od CD Projekt Red. Na vyzvednutí Prison Architect máte čas do 19. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama