Film na motivy Mortal Kombat vyjde v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film na motivy Mortal Kombat vyjde v dubnu

Film na motivy Mortal Kombat vyjde v dubnu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 12. 2020 02:00
Reklama

Studio NetherRealm v minulém roce opět potěšilo fanoušky bojovek a brutálního násilí. Vývojáři si s Mortal Kombat 11 rozhodně neudělali ostudu, výborně navázali na již tradiční sérii a posunuli ji zase o kus dál. Vynikající byly mimo jiné i cutscény, z nichž se ve finále stává parádní filmový zážitek. S ním se brzy poměří skutečný film.

Už nějaký čas se totiž chystá moderní adaptace. Premiéra měla proběhnout už 15. ledna, natáčení bohužel nabralo menší zpoždění. Filmaři nyní oznámili náhradní termín. Pokud vše půjde podle plánu, zamíří Mortal Kombat do kin už 16. dubna. Autoři se při této příležitosti pochlubili novým plakátem.

V režisérském křesle sedí Simon McQuoid, pro něhož je adaptace populární bojovky prvotinou. Na filmu s ním spolupracuje producent James Wan, jenž se v branži už nějaký čas pohybuje, takže je podstatně zkušenější. V roli producenta se postaral například o filmy The Conjuring 2, The Nun nebo Annabelle. K Mortal Kombat nicméně žádné bližší detaily nejsou.

Zajímavé je, že film rovnou zamíří i do služby HBO Max. Diváci si tedy mohou vybrat, jestli se na novinku půjdou podívat do kina, nebo zda zůstanou na gauči. Společnost Warner Bros. nedávno oznámila, že se tak stane se všemi snímky, které vyjdou v průběhu příštího roku (například Duna, Matrix 4, Tom & Jerry a další). Po měsíci ale z nabídky HBO Max zmizí, načež se odeberou na Blu-ray a DVD. Jde zatím o bezprecedentní rozhodnutí, jímž si společnost patrně testuje své možnosti.

Služba HBO Max je přitom zatím dostupná pouze v USA. Ve druhém čtvrtletí příštího roku by se však měla rozšířit i do dalších regionů, mezi nimiž je i Česká republika. Tím automaticky nahradí HBO GO.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama