EA Play Game Pass na PC letos nerozšíří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Play Game Pass na PC letos nerozšíří

EA Play Game Pass na PC letos nerozšíří

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 12. 2020 02:45
Reklama

Microsoft výrazně zatraktivnil službu Xbox Game Pass, když rozšířil nabídku o knihovnu EA Play. Zatímco na konzolích došlo k integraci již dávno, předplatitelé PC verze Game Passu se měli dočkat během prosince. Nyní se ale zdá, že se čekání protáhne.

Vyjádření na oficiálních stránkách zmiňuje, že byl původně v plánu oslavný příspěvek ohlašující dostupnost EA Play i pro předplatitele PC verze. Bohužel ale došlo k rozhodnutí odložit spuštění služby až na příští rok. Příspěvek bohužel nezmiňuje, z jakého důvodu se tak stalo, pouze naznačuje, že se další informace objeví začátkem roku 2021.

Knihovna se přitom velmi výrazně rozrostla, momentálně čítá přes 60 titulů. Služba je již dostupná na několika dalších platformách, krom Originu lze pořídit předplatné skrze Steam a na konzolích od Microsoftu i Sony.

I z toho důvodu se EA Play pohádkově daří. Ještě před příchodem do Game Passu hlásilo přes 6,5 milionu předplatitelů, což je číslo, které v EA hodlají v během následujícího roku zdvojnásobit. Potenciál partnerství s Microsoftem je samozřejmě obrovský. A to si společnost velmi dobře uvědomuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama