CDPR ví o podcenění last-gen verze CP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CDPR ví o podcenění last-gen verze CP

CDPR ví o podcenění last-gen verze CP

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2020 16:59 11
Reklama

CD Projekt Red uznává, že zanedbalo práci a optimalizaci pro verze Cyberpunku na starších konzolích. V nejnovějším hovoru pro investory to po otázce investorů potvrdil SVP Michal Nowakowski a vyjádřil se také k AI.

První otázkou bylo, jestli CD Projekt vyvíjel tlak na vydání všech verzí ve stejnou chvíli, nebo jestli vývojáři podcenili množství práce. „ Je to spíše o tom, jak jsme se dívali – jak už jsem říkal – na PC a next-gen optimalizaci a upřednostnili jsme jí před (tehdy) současnou generací. Rozhodně jsme na nich nestrávili dostatek času. Nechci říct, že jsme měli nějaký externí nebo interní tlak na vydání než ten normální tlak, který se typický pro vydání. Takže to nebylo příčinou.“

Následně Nowakowski řekl, že „proces certifikace a třetích stran je rozhodně na naší straně“, dále se ale k tomu, jak vlastně hra dokázala projít certifikací, nevyjádřil. Na stejné konferenci došlo také k vyjádření k problémům ohledně AI. Zde je prý problém stejný. Vedení přehlíželo signály značící problémy a soustředilo se jen na vydání hry. AI i chování NPC je ale z pohledu CD Projektu zabugované a rozhodně se na tento problém vývojáři zaměři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama