Riot ukazuje gameplay z RPG Ruined King
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Riot ukazuje gameplay z RPG Ruined King

Riot ukazuje gameplay z RPG Ruined King

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 12. 2020 14:24
Reklama

Riot Games už dlouho není studiem, které by pracovalo pouze na jedné hře. Z útrob studia jsme se už dočkali kompetitivní střílečky Valorant nebo kompetitivní karetní hry Legends of Runettera. Už dnes je také dostupná otevřená beta mobilního League of Legends: Wild Rift, ani tím ale zásobování exkluzivním obsahem nekončí. Vývojáři totiž ukazují i gameplay z Ruined King: A League of Legends Story.

Na rozdíl od zmíněných titulů bude Ruined King cílit na rozdílné osazenstvo. Nepůjde totiž o multiplayerovou hru, nýbrž o singleplayerový projekt. Airship Syndicate, studio sídlící pod iniciativou Riot Forge, totiž stvořilo tahové RPG, ve kterém sice opět narazíme na postavy ze světa League of Legends, ale v trochu jiném smyslu.

Po světě se budeme pohybovat klasicky, přičemž při střetu s nepřítelem se hra přepne právě na tahové souboje. Postavy budou mít velmi podobné schopnosti jako v původním MOBA League of Legends, které ale budeme používat jak v souboji, tak v "normálním" světě třeba pro překonávání překážek. Datum vydání je stanoveno na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama