Autoři Returnal oznámili datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Returnal oznámili datum vydání

Autoři Returnal oznámili datum vydání

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 12. 2020 10:35
Reklama

Atmosférická akce helsinského studia Housemarque, jež byla oznámena při představení PS5, seznamuje hráče s termínem svého příchodu. Mimo klíčové informace o datu vydání se nám rovněž naskytl pohled na další záběry z hraní ukazující líté souboje i průzkum prostředí.

Příběh Selene, osamocené astronautky uvězněné na nehostinné planetě v nekončícím cyklu smrti a znovuzrození, dorazí exkluzivně na PS5 už 19. března 2021. Autoři prostřednictvím nového titulu příslib akční hratelnosti z pohledu třetí osoby, obdobně jako kontrastních momentů klidu a odpočinku při průzkumu záhad místního světa. Koneckonců, právě zpracování akce nejvíce odkazuje na předchozí projekty studia, jimiž byl například Resogun nebo Super Stardust.

Skrze oficiální blog PlayStationu zástupci studia dále sdělili, že mimo rychlejších načítacích časů využije Returnal hardwaru PS5 i v rámci nového 3D audia a adaptivních triggerů ovladače DualSense. Právě ty mají být pro celkový zážitek údajně esenciální, neboť budou přímo zapojeny při přepínání režimu střelby u držených zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama