Další Mass Effect může využít i Andromedu
i Zdroj: BioWare / Electronic Arts
Novinka Další Mass Effect může využít i Andromedu

Další Mass Effect může využít i Andromedu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 12. 2020 08:10 2
Reklama

První teaser ukázka příštího Mass Effectu, jež se nám ukázala závěrem akce The Game Awards 2020, byla velkým překvapením. Koneckonců, není tomu tak dávno, co jsme se při oznámení remasteru původní trilogie dozvěděli, že nový díl je teprve v plenkách a jeho vydání stále daleko. I přes to nebylo však stále zřejmé, zda nový díl zcela opomene polarizující Andromedu, či ji přijme za své a plně na ni naváže. Inu, zdá se, že stát by se mohlo obojí.

Po skončení prvního odhalujícího teaseru se project director Michael Gamble vyjádřil na téma konkrétních vývojářů, kteří na hře pracují. Ve svém povídání nezapomněl zmínit i tvůrce, jmenovitě Parrishe Leye, Dustyho Evermana, Brenona Holmese a Dereka Wattse, kteří mimo připravovaného projektu vdechli také život i posádce Normandy. Opakovaně se tak potvrzují slova bývalého generální manažera BioWare Caseyho Hudsona, v nichž uvedl, že další Mass Effect vzniká v rukou zkušených herních veteránů.

Společně se jmenováním vývojářů neopomněl Gamble reagovat ani na případné dotazy. Jedním z nich byla kupříkladu otázka ohledně faktu, že úvod videa dával na odiv dvě, a nikoli jednu galaxii. A zda tato skutečnost předznamenává, že se dočkáme pokračování Andromedy i původní trilogie zároveň. Gamble na tento postřeh zareagoval jednoslovným tvrzením, že vyobrazení obou galaxií není náhoda, ale vědomý záměr autorů. Obdobný způsob reakce využil i u dalšího komentáře. I v tomto případě se jednalo o Andromedu, konkrétně užitou hlášku "Godspeed", pojící se s prvním vzletem lodi Tempest.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama