Cyberpunk 2077 čelí ostré kritice hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 čelí ostré kritice hráčů

Cyberpunk 2077 čelí ostré kritice hráčů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 12. 2020 10:49 90
Reklama

Majitelé konzolí předchozí i nové generace dávají najevo svůj kritický postoj ke stavu Cyberpunku 2077. Prostředkem k vyjádření nesouhlasu se u PS4 i Xbox One verze stal agregátor hodnocení Metacritic.

Zavítáte-li touto dobou na jednu kartu jedné ze zmiňovaných verzí, budete konfrontování s hodnocením 2.3 (verze pro PS4) a 2.7 (verze pro Xbox One). Na tomto nízkém hodnocení, jež se za posledních pár hodin pomalu, ale jistě zvedá, se prozatím podílelo 2571, respektive 856 uživatelů. Pro srovnání, hodnocení PC verze, na jehož vytvoření se na Metacriticu podílelo v době psaní textu 5388 uživatelů, činí 6.3. Mírně pozitivnější výsledky nalezneme na Steamu (79 %) a GOG (3,8/5). Avšak ani zde nejde o očekávaný úspěch.

Kritika technického stavu konzolových verzí Cyberpunku 2077 nepramení pouze ze strany majitelů základních revizí minulé generace, ale i vlastníků PS4 Pro, Xbox One X, PS5 a Xbox Series. Ve všem zmíněných případech dochází ke kolektivnímu poukázání na skutečnost, že situaci s častým padáním hry, nestabilním frameratem a množstvím bugů nepomohlo ani aplikování posledního 18Gb patche. Současnému stavu přílišně neprospívá ani rozhodnutí vývojářů neukázat podobu a chod hry na PS4 a Xbox One do samotného dne vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama