OMEN představil nové produkty a hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka OMEN představil nové produkty a hru

OMEN představil nové produkty a hru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 12. 2020 16:50
Reklama

Společnost HP, potažmo herní divize OMEN, nás včera pozvala na svůj speciální virtuální event Media vs. OMEN Squad. Ten spočíval nejen v odhalení nových produktů, ale také ve speciálním turnaji, kde se utkaly týmy novinářů z celého světa pod vedením zkušených streamerů.

Co se nových produktů týče, jde o trojici herního příslušenství - sluchátka, myš a klávesnice. OMEN se tentokrát soustředil na bezdrátovost, a tak myš OMEN Vector a klávesnici OMEN Spacer můžete používat zcela bez kabeláže. Jediné drátové příslušenství jsou herní sluchátka OMEN Blast. V následujících dnech si právě tyto sluchátka společně s novou myší zrecenzujeme.

V turnaji se pak potkaly celkem 4 týmy pod vedením ambasadorů MojoOnPC, iSmoogl, Cyanide a Mayichi. Bohužel i přes chvástání Radka, našeho jediného reprezentanta, jsme v turnaji neuspěli a skončili hned v prvním kole. Abyste nedopadli jako my, je pro fanoušky Valorantu připravená speciální série videí, kde český streamer Mazarini dává hráčům Valorantu velmi cenné rady.

To ale není vše, co si herní divize OMEN připravila. Byli jsme totiž nalákáni na The Game Awards, kde si výrobce herního příslušenství připravil speciální oznámení. HP totiž zakládá iniciativu OMEN Presents, díky které chce pomáhat malým vývojářům s tvorbou unikátních her – hned prvním projektem je Road 96, příběhová adventura od studia Digixart vyprávějící příběh teenagera, který se snaží utéct ze své země. Titul nabídne procedurálně generovaný svět a každý průchod by tak měl být unikátní. Hra se již nachází na Steamu, zatím ale neznáme datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama