Zapojte se do diskuze v hPodu #773
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #773

Zapojte se do diskuze v hPodu #773

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 12. 2020 17:28
Reklama

Tímto týdnem vyvrcholilo sedmileté čekání na Cyberpunk 2077, to však neznamená, že by se redakce stáhla ke svým strojům a jen hrála a hrála. I tento týden se tak virtuálně sejdeme u natáčení hPodu s pořadovým číslem 773. Co bude na pořadu dne tentokrát?

Samozřejmě se pobavíme o hrách, které teď hrajeme. Zmíněnému megahitu bude patřit jedno celé téma, kde jej rozebereme ze všech stran, alespoň do té míry, co nám to naše dosavadní zkušenosti dovolí. V našem tématu se pak podíváme na editory postav ve hrách. Jaké nejšílenější části avatarů jsme si mohli upravit, které máme rádi a které jsou na nás až moc podrobné?

Parta, která se sejde u mikrofonu, zatím úplně jasná není. Jisté je, že se uslyšíte s Tadeášem, Kubou a Davidem. Kdo další promluví do éteru zatím nevíme. Každopádně se těšíme i na vaše dotazy a připomínky. Ty můžete psát sem do diskuze nebo posílat na adresu podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY. Tentokrát to bude obzvlášť důležité, protože je vlivem soutěže o Cyberpunk naše schránka doslova přecpaná korespondencí. 

Natáčíme zítra po obědě, uslyšíme se již tradičně v osm hodin večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama