Miles Morales nabídne nový grafický režim
i Zdroj: PlayStation Studios / Insomniac Games
Novinka Miles Morales nabídne nový grafický režim

Miles Morales nabídne nový grafický režim

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 12. 2020 10:42 1
Reklama

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales se zařadil mezi tituly, které dávají hráčům na výběr ze dvou režimů. Možnost vychutnat si řádění mladého pavouka v 60 snímcích za sekundu byla vykoupena o kompromisy ve vizuálech, mimo jiné také absencí ray tracingu. To se ale nyní mění.

Nejnovější update totiž přináší to nejlepší z obou světů. S příjemným zjištěním se na Twitteru pochlubil uživatel s přezdívkou FoxEngine. Nejnovější patch pro PS5 verzi totiž přináší zcela nový režim - Performance RT.

Už samotný název napovídá, že si Spider-Man při zachování 60 FPS užije i ray tracingu. Kompromisy zůstávají na poli odlesků, rozlišení, nebo hustoty zalidnění v ulicích virtuálního New Yorku.

O rozdílech v kvalitách herního zážitku v dostupných režimech se v poslední době často diskutuje. I my v redakci jsme se shodli, že velmi bolestivý je především přechod z 60 snímků za sekundu na poloviční hodnotu, což hezčí grafika zkrátka nezachraňuje. Možnost v podobě dalšího režimu by tedy mohla být vítanou střední cestou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama