Na TGA se objeví novinky až k 15 hrám
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na TGA se objeví novinky až k 15 hrám

Na TGA se objeví novinky až k 15 hrám

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 12. 2020 11:46 2
Reklama

The Game Awards již patří mezi ty největší videoherní akce. Geoff Keighley, tvůrce, producent a moderátor herních Oscarů, umí nalákat mnoho diváků, takže mu také nedělá problém domluvit na show zajímavá oznámení. Kolik jich bude?

V týdnu jsme se dozvěděli, že už během pre-show bude odbaveno pět světových premiér, což zní velmi dobře, i když není úplně jasné, čeho se odhalení budou týkat. Očekávání od hlavní show jsou tím pádem daleko větší.

Keighley na Redditu odpověděl na několik otázek ohledně TGA. Mimo jiné také prozradil, že se v rámci hlavní akce dočká pozornosti více než tucet her, ať už půjde o zcela nová oznámení, nebo odhalení nových detailů. Následně své prohlášení více upřesnil, když řekl, že se představí 12 až 15 titulů, mezi nimiž budou i AAA počiny.

Spekulace poukazují třeba na The Wolf Among Us 2, na show by se údajně měl objevit trailer, jehož prostřednictvím bude oznámeno datum vydání. Hra podle všeho vyjde v prosinci příštího roku. Z potvrzených věcí můžeme zmínit třeba detaily k Dragon Age 4, remaster titulu NieR Replicant, ukázku z It Takes Two, rozšíření pro The Elder Scrolls Online, gameplay ukázku z Warhammer 40,000: Darktide, odhalení třetí sezóny Fall Guys nebo nové mapy pro Among Us. Stream se uskuteční v pátek v ranních hodinách, odstartovat by měl krátce po půlnoci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama