Do PUBG přijde nejmenší mapa vůbec
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do PUBG přijde nejmenší mapa vůbec

Do PUBG přijde nejmenší mapa vůbec

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 12. 2020 16:34
Reklama

Není to tak dávno, co jsme psali o velkém updatu do PUBG a vývojáři si pro své fanoušky přichystali další velký sezónní update, který přinese další mapu a spoustu nového obsahu, které populární battle royale opět ozvláštní a snad i přivede nové hráče.

Jak už jsme zmínili, s 10. sezónou do hry přistane nová mapa Haven, která bude zatím nejmenší mapou v PUBG vůbec. Rozkládá se na prostoru 1x1 km, výměnou za to ale vývojáři osadí prostor hustou sítí industriálních budov a velkou novinkou – AI frakcí Pillar.

Na nové mapě totiž nebudou bojovat jen krvežízniví hráči, ale také umělá inteligence. A že se bude čeho bát. Po mapě bude totiž kroužit průzkumná helikoptéra. Pokud vás spatří, dorazí na vaší pozici obrněný vůz s jediným úkolem – zabít vás. Kromě toho se na různých ceněných místech nachází stráže, kterým velí generál.

Ten má u sebe klíč, který zase využijete k otevírání beden. Nová sezóna samozřejmě znamená i nový Survivor Pass, další sezónu Ranked módu a další záležitosti. Toho všeho se dočkáme 16. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama