VR Medal of Honor je absurdně obří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VR Medal of Honor je absurdně obří

VR Medal of Honor je absurdně obří

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 12. 2020 10:22 8
Reklama

Série Medal of Honor po letech spánku zase ožívá, tentokrát s plně VR pokračováním Above and Beyond. Zahraje si jej ale málokdo, oficiální doporučené požadavky jsou totiž pořádně krvavé. Z disku si navíc titul ukousne těžko uvěřitelné množství volného místa.

Do doporučených nároků patří procesor i7 9700K, 16 GB RAM, grafická karta na úrovni Nvidia RTX 2080 a zhruba 350 gigabajtů volného místa pro instalaci, která se následně usídlí na 170 gigabajtech celkové velikosti. Autoři navíc přímo vyzývají, aby hráči použili SSD disky. Minimální požadavky zatím známy nejsou, producent Oculus Studios Mike Doran ale na Redditu poznamenal, že bude Above and Beyond hratelné na slabším hardwaru. Takoví hráči se nicméně můžou setkat s horším frameratem.

Novinka vychází 11. prosince na Oculus VR a pro ostatní headsety virtuální reality i na Steamu. Nabídne příběhovou kampaň i multiplayer. Stále jsme zvědaví, kam se trend rozměrů instalací her posune. Na konzolích v současnosti dochází spíše ke snaze soubory zmenšovat, nebo alespoň zachovat současné obvyklé rozměry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama