Rockstar odhaluje nový klub v GTA Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar odhaluje nový klub v GTA Online

Rockstar odhaluje nový klub v GTA Online

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 12. 2020 13:51 3
Reklama

Prosinec, i když by se to tak mohlo zdát, není pouze o vydání Cyberpunk 2077. Rockstar totiž plánuje vydat zatím největší expanzi GTA Online s názvem The Cayo Perico Heist, což je pro hráče multiplayerového giganta velký milník. Postupně nám tak vývojáři odhalují, čeho všeho se dočkáme.

I když se expanze bude týkat zejména nového heistu, velkou část si zabírá i hudba. Ta je spojena s celou sérií GTA, není tak divu, že po více jak 7 letech se vývojáři rozhodli hudbu v GTA opět aktualizovat a hudební kulturu ve hře opět povzbudit. K tomu nám pomůže The Music Locker, nový podzemní klub v Los Santos.

Klub se bude nacházet pod nedávno zrekonstruovaným kasinem a bude přístupný úplně všem hráčům. Jak už bylo hlášeno předem, ve hře se objeví reální DJs, respektive postavy vytvořené podle nich, které budou přehrávat jejich skladby. První týden vykopne Moodymann, později dorazí Keinemusik či Palms Trax. Hráči, kteří si koupili vlastní salón v kasinu budou mít přístup k vlastnímu servisu.

Společně s tím se do hry dostanou i nové taneční animace, možnost tančit s partnerem nebo poslouchat další radiovou stanici se stovkou nových písniček. A to jsme jenom u hudby – ještě stále nám Rockstar dluží detaily o nové oblasti na mapě, samotném heistu nebo nových zbraních či autech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama