Předběžná verze CP2077 je plná bugů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předběžná verze CP2077 je plná bugů

Předběžná verze CP2077 je plná bugů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 12. 2020 10:56
Reklama

Pokud jste viděli naší novinku o tom, že se na veřejnost dostaly první recenze extrémně očekávané RPG hry Cyberpunk 2077, zaregistrovali jste, že si téměř všichni recenzenti stěžovali na jednu zásadní věc – a to je masivní zabugovanost hry. Jaké všechny chyby se ve hře v tutuo chvíli nachází?

Zatím všichni recenzenti zmiňují jedno – bugy nebývají zásadní. Chyby nezpůsobují pád hry nebo situaci, při kterých by nebylo možné dohrát misi – nutné opakování mise nebo vypnutí a zapnutí hry se ale objevuje. Bugy jsou dostatečně velké na to, aby vám dokázaly zkazit atmosféru, zásadní okamžiky nebo vás zkrátka vyvést z míry. Výjimkou není zamrznutí animací v cutscénách, pohyb postav bez animace, NPC trčící z textury nebo velmi časté zaseknutí notifikací v UI.

Zmínili jsme nutné opakování mise nebo vypnutí a zapnutí hry. Tyto problémy se týkají třeba nemožnosti běhat nebo skákat, nenačtení UI u určitých objektů jako jsou dveře nebo výtah či zaseknutí braindance mise, ze které nejde odejít – recenzent tak musel hru vypnout, zapnout a misi projít znovu.

Objevují se i čistě bizarní chyby – v misi, kde se masivně střílí, se před postavu začnou nahodile spawnovat děti. To je samozřejmě problém, V totiž do dětí střílet nebude a při zamíření na dítě zbraň sklopí. Problémů je ale mnohem více a recenzenti zmiňují, že bugy nespravil ani Day 0 patch, který měl okolo 50 GB. Vývojáři ale slibují, že k dalším opravám dojde s Day 1 patchem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama