Josef Fares ukáže na TGA svou novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Josef Fares ukáže na TGA svou novou hru

Josef Fares ukáže na TGA svou novou hru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 12. 2020 12:30
Reklama

Ani na letošních The Game Awards samozřejmě nesmí chybět Josef Fares. Všichni s úsměvem vzpomínáme na jeho vystoupení v roce 2017, kdy si během rozhovoru s Geoffem Keighleym nebral servítky a trochu si zanadával. Na letošní akci hodlá představit záběry z chystané hry od studia Hazelight.

S informací přišel právě Keighley, který se pár dní před akcí snaží nalákat co nejvíce diváků. Fares představí první gameplay ukázku z chystané akční adventury/plošinovky It Takes Two. Charismatický vývojář už během jejího oznámení sliboval, že jsme se s něčím podobným ještě nesetkali.

Hra je po vzoru předchozích titulů od Hazelight Games koncipována jako kooperační záležitost, autoři se zkrátka drží osvědčeného receptu. Příběh se věnuje malé holčičce Rose, jejíž rodiče si prochází manželskou krizí. V těžkých chvílích se dcerka obrací na dvě panenky, které se tak stávají součástí celého dění.

Autoři se k novince zatím příliš nevyjadřovali. Krom ukázky přímo ze hry bychom se tedy mohli dozvědět, na jaké platformy míří a kdy vlastně vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama