GeForce Now spustí CP2077 i na GOG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GeForce Now spustí CP2077 i na GOG

GeForce Now spustí CP2077 i na GOG

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 12. 2020 08:42
Reklama

V únoru oznámila NVIDIA pro mnohé zajímavou zprávu, a to že Steam verze Cyberpunk 2077 bude hratelná už v den vydání v rámci služby GeForce Now, tedy přes servery NVIDIA bez nutnosti spouštět jadernou elektrárnu u vás doma. Nakonec to ale nebude jediný obchod, který tuto možnost nabídne.

Nejspíše díky silnému spojenectví CD Projekt RED  a NVIDIA totiž včera večer oznámil obchod GOG, tedy vlastní obchod polského studia, že i verze na této platformě bude hratelná skrze GeForce Now. Prozatím bude k dispozici pouze verze s anglickým jazykem.

Jak zmiňuje web PCGamer, tato novinka se sice může pro mnohé zdát jako zbytečná, spojení se službou ale dává možnost zahrát si Cyberpunk 2077 i těm, kteří by na spuštění jinak neměli dostatečný výkon nebo by si chtěli zahrát na lepší detaily. Oproti jiným cloudovým službám totiž GeForce Now dovoluje spustit hry, které už vlastníte – není tak nutné za ně platit znovu. GOG tvrdí, že spojenectví se službou je ještě rozsáhlejší a dalších oznámení se dočkáme brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama