CoD:BOCW láká na 1. sezónu trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD:BOCW láká na 1. sezónu trailerem

CoD:BOCW láká na 1. sezónu trailerem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 12. 2020 09:09 1
Reklama

Jak jsme vás již informovali, vydání první sezóny do Call of Duty: Black Ops Cold War se odsunulo až na 16. prosince. Týden navíc nám tak dovolí vzpamatovat se z vydání Cyberpunk 2077 a připravit se na první velkou várku obsahu, která zamíří nejen do letošního dílu CoD, ale také do části Warzone.

Už minulý týden se totiž dataminerům podařilo ze souborů hry najít zmínky o Rebirth Islandu, tedy určitém ostrovu, který by se měl dostat do BOCW jako samostatná mapa a do Warzone jako hratelný mód. Mapa jako taková byla skutečně potvrzena, a to v novém cinematic traileru.

Mimo to se ale ukazuje nový operátor Stitch, bývalý velitel programu KGB na výrobu Nova 6, tedy experimentální chemické zbraně, která se vyráběla právě na tomto ostrově. Následně se Russel Adler potká se Stitchem na místě Mall At  The Pines, které se v souborech dataminerů údajně objevilo také. Vývojáři se tedy budou opět snažit rozšiřovat příběh hry skrze F2P část Warzone. Kompletní informace o tom, čeho se můžeme v první sezóně CoD:BOCW těšit, přijdou v následujících dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama