Českému Ubisoftu unikl odklad PoP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Českému Ubisoftu unikl odklad PoP

Českému Ubisoftu unikl odklad PoP

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 12. 2020 14:56 2
Reklama

Na posledním streamu studia Ubisoft nám vývojáři odhalili spekulovanou a očekávanou novinku – remake stařičkého Prince of Persia: The Sands of Time, které měl mít na starosti tým v Ubisoft Mumbai a Ubisoft Pune. Bohužel ale pokračující pandemie má na vývoj negativní vliv a hra se odkládá.

Vcelku ironicky ale zpráva nepřichází přímo od zahraničního studia, nýbrž od českého zastoupení Ubisoftu. Příspěvek byl nejspíše vypuštěn omylem, jelikož v současné chvíli je již na Facebooku uzamčen – navíc žádné jiné zastoupení tuto zprávu nepřineslo. Původní odkaz na příspěvek je zde.

„Zdravíme vás, fanoušci Prince of Persia! Během naší digitální konference Ubisoft Forward jsme hrdě oznámili návrat Prince ze hry Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Jsme nadšeni, že vám můžeme dát tuto hru opět do rukou, protože převyprávíme příběh o Princi a Farahovi v úžasné Persii 11. století. Rok 2020 však byl rokem, jako žádný jiný. Dnes bychom Vám rádi sdělili, že na dokončení hry potřebujeme více času. S tím bylo datum vydání hry Prince of Persia: The Sands of Time Remake přesunuto na 18. března 2021. Věříme, že toto je správné rozhodnutí, abychom zajistili, že dodáme hru, která se vám bude líbit. Děkujeme vám za trpělivost a trvalou podporu Prince of Persia a doufáme, že v tomto svátečním období zůstanete v bezpečí a zdraví.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama