The Game Awards slibují nová oznámení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Game Awards slibují nová oznámení

The Game Awards slibují nová oznámení

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 12. 2020 11:28 1
Reklama

Tento týden bojuje o pozornost také Geoff Keighley, který i letos pořádá již tradiční show The Game Awards. Součástí předávání herních Oscarů je i kategorie Player's Voice, v níž se mohou vyjádřit samotní hráči. O cenu soupeří dva velké tituly.

Keighley na Twitteru zveřejnil aktuální výsledky před posledním hlasováním. Se nepatrným náskokem vede The Last of Us Part II (39 % hlasů), za nímž následuje Ghost of Tsushima (36 %), Hades (12 %) a Doom Eternal (9 %). Pětku uzavírá Marvel's Spider-Man: Miles Morales (4 %). Zdá se, že půjde o velmi vyrovnaný souboj až do samotného konce.

Vyhlašování vítězů bude předcházet také malá pre-show, o jejíž moderování se postará Sydnee Goodman z IGN. A už zde by mělo dojít na nějaká ta oznámení. Dle Keighleyho jich bude celkem pět, není ale jasné, čeho se budou týkat. Připraveno je také hudební vystoupení.

V minulém týdnu došlo k potvrzení, že budou na akci představeny detaily k třetí sezóně Fall Guys, nově oznámené značce Hood: Outlaws and Legends nebo dokonce k tajemnému Dragon Age 4. Spekulace také naznačují, že by se zde mohl ukázat Elden Ring nebo reboot značky Silent Hill.

O slovo se podle všeho přihlásí také Microsoft, na což upozorňoval novinář Jeff Grubb z Games Beat. Microsoft má pro show jistou slabost, neváhá zde představovat velké věci. Loni ostatně využil prostor k odhalení konzole Xbox Series X.

Na oficiálním YouTube kanálu je již založeno video odpočítávající poslední dny do začátku živého přenosu, stream začíná v pátek v brzkých ranních hodinách, konkrétně 15 minut po půlnoci. Pokud byste uvítali český komentář, můžete se naladit na náš YouTube kanál, s největší pravděpodobností budeme také vysílat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama