Stadia konečně míří i do Česka a Slovenska
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stadia konečně míří i do Česka a Slovenska

Stadia konečně míří i do Česka a Slovenska

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 12. 2020 17:30 3
Reklama

Cloudová služba Google Stadia by měla nejpozději za pár hodin začít fungovat v osmi dalších evropských státech, včetně České republiky a Slovenska. Technologický gigant Google tak rozšiřuje svou, původně dost omezenou, působnost.

Vedle Česka a Slovenska bude Stadia zpřístupněna i hráčům v Rakousku, Maďarsku, Rumunsku, Polsku, Portugalsku a Švýcarsku. S těmi původními to bude dohromady 24 podporovaných států. K registraci stačí pouze gmailová adresa.

Služba jako taková je s námi už více než rok a nabízí knihovnu titulů, které mohou předplatitelé za různých podmínek hrát. Po registraci můžete bezplatně vyzkoušet omezenou nabídku (Destiny 2), k dispozici je pak předplatné Pro za 259 korun měsíčně. Pro nové uživatele je připraveno měsíční členství zdarma. Další, větší nebo novější, tituly (Assassin's Creed Valhalla, Borderlands 3, Just Dance 2021) je nutné zakoupit separátně.

Do zmíněných zemí nicméně zatím nemíří stejnojmenný ovladač, nabídka her a služeb ale zůstává identická, jako ve stávajících regionech.

Rozšíření samozřejmě přichází ve správnou chvíli. Pokud nevlastníte dostatečně výkonný hardware, ale chtěli jste vyzkoušet Cyberpunk 2077, dostanete ideální příležitost. Právě očekávaná novinka od CD Projektu bude patřit k nejzajímavějším produktům služby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama