Druckmann se i nadále bude věnovat vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druckmann se i nadále bude věnovat vývoji

Druckmann se i nadále bude věnovat vývoji

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 12. 2020 12:45 1
Reklama

Na letošních The Game Awards zabojuje o cenu také studio Naughty Dog, které v červnu rozvířilo vody vydáním The Last of Us Part II. Kontroverzní pokračování populární akční adventury ostatně boduje i v kategorii věnované hráčům, kde drží malý náskok před Ghost of Tsushima. Ať to dopadne jakkoliv, Neil Druckmann už byl za svou práci náležitě odměněn. V Naughty Dog se dočkal povýšení na pozici co-prezidenta. On sám nicméně počítá s tím, že se i nadále bude věnovat kreativní činnosti.

Druckmann na Twitteru reagoval na gratulace ze strany Evana Wellse, který se s ním nyní dělí o post prezidenta. V děkovném příspěvku ho označil za svého kamaráda a mentora. Nezapomněl také pogratulovat novým viceprezidentům studia, jimiž jsou Alison Mori a Christiana Gyrlinga.

Dá se očekávat, že bude mít Druckmann v pozici prezidenta trochu jiné povinnosti, čeká ho pravděpodobně daleko více administrativní činnosti a manažerské práce. On sám však v příspěvku zdůraznil, že se i nadále bude věnovat režii a roli hlavního scénáristy. Také počítá s tím, že se stane jakýmsi mentorem pro nové tvůrce, jimž jsou v Naughty Dog dveře otevřené.

V poslední době se často mluví o dalším projektu oceňovaného studia. Nabízí se samozřejmě pokračování The Last of Us, na stole je také možnost, že se tým pustí do zcela nové IP. Je ale nad slunce jasné, že nás od vydání další hry dělí několik let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama