Úniky hovoří o dvou režimech pro CP 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úniky hovoří o dvou režimech pro CP 2077

Úniky hovoří o dvou režimech pro CP 2077

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 12. 2020 07:00
Reklama

Není tomu dávno, co jsme poprvé mohli spatřit Cyberpunk 2077 na konzolích minulé i stávající generace. V případě té starší, tedy PS4 a PS4 Pro, příliš námitek nepadlo, avšak u stávající byla situace trochu odlišná. Nejeden hráč totiž vyslovil otázku, zda hra v režimu zpětné kompatibility obsáhne i separátní režim výkonu a grafiky. Inu, podle neoficiálních informací se zdá, že minimálně Xbox Series X tuto možnost nabídne.

Uživatel Redditu s přezdívkou DanXel uveřejnil sérii fotek, na nichž prezentuje obě nastavení na Xbox Series X. Zatímco režim Quality povyšuje dle očekávání grafickou fidelitu Xbox One verze na maximální možnou úroveň, režim Performance obětuje část pozlátek, a sice pro vyšší a stabilnější snímkovací frekvenci. Cenou za plynulejší chod hry je pak nejen ztráta některých efektů, ale údajně i citelný propad rozlišení. V tomto ohledu Danxel specificky hovoří o možném využití dynamického rozlišení.

Mimo přiložení zmiňovaných snímků DanXel dále uvedl, že z rozdílu plynulosti usuzuje, že Performance režim pravděpodobně cílí na 60 FPS, zatímco Quality pouze na dosud viděných 30 FPS. Současně s tím ale dodal, že prozatím nejde o oficiální cestou potvrzenou informaci, vzhledem k čemuž je nutné brát ji s jistou rezervou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama