Persona 5: Strikers zavítá na západ v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Persona 5: Strikers zavítá na západ v únoru

Persona 5: Strikers zavítá na západ v únoru

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 12. 2020 08:30 1
Reklama

Akční variace a příběhové pokračování JRPG Persona 5 dává v novém traileru vědět, kdy se po únorovém vydání v Japonsku podívá i do domovů západních hráčů. Skrze touto dobou opětovně stažený oficiální trailer se dozvídáme, že Persona 5: Strikers do našich končin zavítá 23. února 2021.

Jak tomu už u podobných událostí bývá, zmiňovaný trailer můžete na internetu i přes důsledné kroky vydavatele spatřit i nyní. Učiníte-li tak, budete mimo data vydání a záběrů akční hratelnosti odměněni také zprávou, že titul studia Omega Force mimo oznámených verzí pro Nintendo Switch a PS4 zamíří i na PC (Steam). Samotní hráči předpokládají, že znovupředstavení traileru proběhne při nadcházející akci Game Awards 2020.

Spin-off Persona 5: Strikers, v Japonsku známý jako Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, nahrazuje tahové souboje hlavní série za frenetickou akci značky Dynasty Warriors. Co se dějové linie týče, ta je zasazena 6 měsíců po událostech základní verze Persona 5, což v překladu znamená, že letos vydaná edice Persona 5: Royal a její přidaný obsah není ve hře reflektován.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama