Game Awards přinese novinky o Dragon Age
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Game Awards přinese novinky o Dragon Age

Game Awards přinese novinky o Dragon Age

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 12. 2020 06:50
Reklama

Electronic Arts potvrzuje, že každoroční akce Game Awards nabídne odhalení novinek o příštím Dragon Age. Podobně jako u Mass Effect: Legendary Edition i zde se oznámení dočkáváme v návaznosti na neoficiální svátek dané značky, a sice včerejší Dragon Age Day.

Společně s oslavami významného dne uveřejnilo BioWare v tentýž den i čtveřici mini povídek, které mají dopomoci nastínit budoucnost Dragon Age a načrtnout, co spatříme na nadcházejících Game Awards (11. prosince). Oficiální české názvy řečených (v českém jazyce rovněž dostupných) povídek sestávají z Ten další, Ruiny reality, Smuteční slavnost a Stíny Minrathousu.

Ve své základní podstatě neskýtají uvedené příběhy i přes nespornou zajímavost přespříliš konkrétních informací  specificky zde narazíte na postavy v hrách dosud neviděné a dějové pozadí nepřímo odkazující na jejich možné zařazení do nového dílu. Spíše než strohý přepis dílčích dějů tak za vypíchnutí stojí informace, že některé z postav mohou být sečtělým hráčům povědomé, a sice díky letos vydané kolekci povídek Tevinter Nights.

Závěrem dodejme, že poslední dny se ve spojitosti se studiem BioWare nesly spíše v duchu nejistoty o dalších krocích společnosti. Důvodem byla skutečnost, že bývalý generální ředitel a vedoucí studia Casey Hudson opětovně opustil svůj post, a to navíc pospolu s výkonným producentem Dragon Age Markem Darrahem. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama