Naughty Dog povýšilo Neila Druckmanna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Naughty Dog povýšilo Neila Druckmanna

Naughty Dog povýšilo Neila Druckmanna

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 12. 2020 09:15 1
Reklama

Dosavadní viceprezident studia Naughty Dog a kreativní ředitel série The Last of Us Neil Druckmann byl povýšen na post co-prezidenta studia. Svou funkci bude zastávat po boku úřadujícího prezidenta Naugty Dog Evana Wellse.

Změna pracovní pozice souběžně otevírá ve studiu místa pro nově příchozí talenty, jmenovitě Alison Mori and Christiana Gyrlinga, kteří se touto cestou stávají novými viceprezidenty studia. Pro samotné hráče zmiňovaný postup Neila Druckmanna ve firemní hierarchii mnoho změn nepřináší. Spíše než cokoliv jiného se jedná o další ujištění, že výše jmenovaný tvůrce zůstane k nelibosti i libosti hráčů i nadále přítomen u dalších projektů studia.

V tomto směru přichází na mysl zejména nedávno odsouhlasená seriálová adaptace The Last of Us od HBO, u níž má Druckmann zastávat roli jednoho z klíčových scénáristů chystaného příběhu. Nakolik se však jeho rázná osobnost a charakteristický styl psaní propíše po kontroverzním přijetí TLoU: Part 2 i do dalších projektů, to ukáže až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama