Tvůrci Helldivers pracují na AAA střílečce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Helldivers pracují na AAA střílečce

Tvůrci Helldivers pracují na AAA střílečce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 12. 2020 07:54 1
Reklama

Studio Arrowhead je známé díky slabosti pro top-down perspektivu, na níž vystavělo například dungeon crawler Gauntlet nebo střílečku Helldivers. Autoři však chtějí zkusit také něco jiného, dalším projektem tedy bude AAA střílečka z pohledu třetí osoby.

Autoři v této souvislosti mluví o next-gen grafice a inovativní kooperaci. Hra by navíc měla využít síly početné komunity, což trochu připomíná mechanismus z Helldivers, kde se hráči museli spojit a postupně získávat navrch v boji proti roztahovačným potvorám z daleké galaxie. Vývojáři i tentokrát chtějí vsadit na satirický humor, který byl pro Helldivers také typický.

Studio nyní kvůli novému projektu potřebuje posílit své řady. Dle výkonného ředitele Johana Pilestedta ještě chvíli potrvá, než o hře uslyšíme. „Jsme neuvěřitelně nadšeni, že můžeme vytvořit nový next-gen kooperativní zážitek pro naše fanoušky a komunitu. Sháníme talentované vývojáře, kteří by se k nám na naší cestě připojili. Těšíme se, až budeme moct k projektu poskytnout více detailů.“

Nebylo by nic zvláštního, kdyby šlo o exkluzivní počin pro PlayStation 5. Gauntlet vyšla koneckonců pouze na PS4, zatímco Helldivers bojovali za demokracii nejprve na PS3, PS4 a PS Vita, až později se ukázali také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama