BioWare opouští Casey Hudson a Mark Darrah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare opouští Casey Hudson a Mark Darrah

BioWare opouští Casey Hudson a Mark Darrah

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 12. 2020 08:24 6
Reklama

Ve studiu BioWare proběhlo další zemětřesení. EA včera večer oznámilo, že ze studia tvořící Anthem, nadcházející Dragon Age 4 nebo Mass Effect odchází generální ředitel a vedoucí studia Casey Hudson a výkonný producent Dragon Age Mark Darrah. Vedoucí studia se stává Samantha Ryan, vývoj Dragon Age povede Christian Dailey.

„Není to jednoduché rozhodnutí a velké změny vždy přichází s určitým smutkem. Bude mi chybět každodenní práce s inspirujícími vývojáři na největším a nejvíce vzrušujícím projektu, který si mohu představit. Ale také vím, že je čas na změnu, a to jak pro mě, tak pro BioWare,“ tvrdí Casey Hudson ve svém vyjádření.

„Bylo to pro mě velmi těžké rozhodnutí. Tým úžasných vývojářů mi dělal život lepším a smysluplnějším. Naučili mě toho opravdu mnoho. Ale právě síla týmu dělá toto rozhodnutí možným. Vím, že Dragon Age beze nejen přežije, ale bude prosperovat,“ tak se k odchodu vyjádřil Mark Darrah.

Obě vyjádření byla mnohem delší a mluvila jak o minulosti ve studiu, tak o síle vedení a možnostech týmu. Nelze ale říct, že by tato zpráva byla herním průmyslem přijata pozitivně. Ke zprávě se velmi krátce vyjádřil i Mike Laidlaw, bývalý kreativní ředitel Dragon Age, který napsal jen „Uhm… kur**?“, nebo David Gaider, bývalý hlavní scénárista Dragon Age, jenž napsal „Drahá matko Dia“.

Faktu, že toto rozhodnutí nebylo úplně tak naplánované, nasvědčuje i to, že EA zatím neoznámilo obsazení místa generálního ředitele studia. Hráči vyjadřují své zklamání a zejména pochybnosti o tom, jak probíhá vývoj her a zejména jestli nebude Dragon Age 4 stejné fiasko jako Anthem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama