TLoU2 dostává nový trailer plný spoilerů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TLoU2 dostává nový trailer plný spoilerů

TLoU2 dostává nový trailer plný spoilerů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 12. 2020 15:10 5
Reklama

Je to půl roku od vydání velmi kontroverzní, ale nesmírně propracované hry The Last of Us Part II od studia Naughty Dog. Příběh Ellie a Joela se posouvá opět dál a různé příběhové zápletky zapříčinily rozdělení komunity hráčů na dvě poloviny. Stejně jako u prvního dílu se ale nyní spekuluje o možném dodatku do hry, na což by mohl narážet i nový trailer.

Sony totiž dnes vydalo nový trailer. Na hru, která je už několik měsíců stará, je to poněkud zvláštní krok, a to navíc vzhledem k tomu, že se trailer soustředí na příběh Abby, tedy jedné z hlavních postav, kterou ve hře potkáme. Na rozdíl od Sony vás upozorníme na to, že trailer je prošpikovaný spoilery a projíždí příběh Abby od začátku až do konce. Pro ty, kteří si už svůj průběh hrou užili, se ale neukáže nic nového.

Oficiální vyjádření k traileru zní: " Vzhledem k tomu, že tento rok pomalu končí a noví hráči se o Vánocích pustí do hry poprvé, dali jsme dohromady nový trailer, který dává rozšířený pohled na příběh a poprvé se zaměřuje na emocionální cestu Abby, která se protíná a koliduje s Ellie. Prozkoumává její původ, události, které podnítily její cestu za pomstou a ničivé následky, které následují. Získáte také letmý náznak gameplaye za Abby a jak její zkušenosti, vybavení a schopnosti kontrastují se schopnostmi Ellie."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama