Na PlayStation Vita nefunguje PSN
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PlayStation Vita nefunguje PSN

Na PlayStation Vita nefunguje PSN

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 12. 2020 12:29 2
Reklama

Komerčně neúspěšný handheld Sony, PlayStation Vita, se sice přestal vyrábět, jeho podpora ale nějakým způsobem funguje dále. Tedy… měla by. Uživatelé si stěžují na to, že od včerejšího dne nefungují on-line služby. Konzole se nepřipojí k serverům PlayStation Network a hráči si tak nemůžou stahovat hry nebo přesouvat obsah.

Společnost Sony přitom zatím nijak neavizovala, že by mělo dojít ke konci podpory platformy. Už před pár měsíci sice odstranila z PS Store její tituly, společně s těmi pro PlayStation 3 a PSP, bylo ale stále možné svou digitální knihovnu spravovat.

I'm having an issue downloading games from the PSN store from r/vita

Dle všeho lze omezení obejít využitím mobilní verze kanadské mutace oficiálního webu, problém je ale v tom, že další lokální verze (jmenovitě Australská) už byly před časem vypnuty. Z nalezených linků na francouzskou, německou nebo britskou verzi obchodu už také nefunguje žádný. Evropa tedy byla, zdá se, odpojena úplně.

Je tedy otázkou, zda hráči nepřišli o přístup ke své digitální knihovně úplně. Zatím nezbývá nic jiného, než čekat na informace přímo od Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama