Do Sea of Thieves zamíří sezóny
i Zdroj: Rare / Microsoft
Novinka Do Sea of Thieves zamíří sezóny

Do Sea of Thieves zamíří sezóny

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 12. 2020 17:26
Reklama

Jak se ukazuje ve spoustě her, sezóny a sezónní propustky jsou velmi dobrým způsobem pro udržování komunity, přinášení obsahu a zároveň vydělávání peněz. Na tento způsob přešlo třeba Apex Legends, Call of Duty nebo Fortnite. Nyní se k nim přidá pirátské Sea of Thieves.

V novém videu to prozrazují sami vývojáři, podle kterých bude tento způsob pro hráče lepším a zajímavějším. Ještě před tím se ale dozvídáme, že v budoucnu se studio soustředí čistě na mód Adventure, tedy klasické Sea of Thieves. Arena bude nadále součásti hry, ale vývojáři nebudou do tohoto módu chystat nový obsah. Jak už jsme zmínili, od ledna se do Sea of Thieves dostanou sezóny. Každá sezóna bude trvat přibližně 3 měsíce a její začátek bude vždy značit spoustu nového obsahu.

V rámci sezón se můžeme těšit na spoustu akcí. Součástí sezóny bude Plunder Pass, tedy další variantou klasického battle passu, který nabídne skiny, peníze a další klasické odměny. V lednu se máme těšit také na novou voyage, dalších informací se dočkáme v dalších týdnech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama