Sony prý chystá PS5 s designem od Scotta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony prý chystá PS5 s designem od Scotta

Sony prý chystá PS5 s designem od Scotta

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 12. 2020 13:54 1
Reklama

Zatímco Microsoft získal alespoň v první části vydání Xbox Series známého rappera Snoop Dogga, Sony se v traileru hrdě prezentovalo současnou ikonou hip hopu Travisem Scottem. Ten v současné chvíli drží opravdu spoustu spoluprací, s PlayStationem má být spolupráce dlouhodobá.

K tomuto tématu se opět vyjádřil článek magazínu Forbes, který pokrýval Travise Scotta jakožto postavu současné kultury. V tom se Travis Scott vyjádřil, že se dalších produktů spolupráce dočkáme v následujících týdnech. Scott obecně často mlží o výsledcích svých spoluprací, aby jeho fanoušci diskutovali a spekulovali, čímž zvednou o dané produkty zájem. Anonymní zdroj ale časopisu údajně potvrdil, že se jedná o několikaletou spolupráci, která by mohla zahrnovat i konzoli PlayStation 5, kterou zpěvák navrhne – to stejné má platit i o neurčité hře. Zalistování konzole se už objevilo třeba v populární aplikaci Droplist, která sleduje vydávání exkluzivních předmětů jako je oblečení nebo právě elektronika.

Pokud se tak skutečně stane a PlayStation vydá limitovanou edici PlayStationu 5 ve spolupráci s Travisem Scottem, obáváme se, že o ní bude ještě větší zájem než o klasickou verzi PS5. Opět se můžeme přesunout do světa bot, kde jsou produkty stojící pod jmenovkou Travise Scotta extrémně ceněné. Jestli je tato spekulace pravdivá či nikoliv se dozvíme, jak už Scott říkal, v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama