Pyrenejské DLC pro Euro Truck 2 odloženo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pyrenejské DLC pro Euro Truck 2 odloženo

Pyrenejské DLC pro Euro Truck 2 odloženo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 12. 2020 12:57 2
Reklama

Vývoj populárního simulátoru Euro Truck Simulator 2 od českého studia SCS Software stále běží, v současnosti tým pracuje na velké aktualizaci 1.40, která má (i do příbuzného American Truck Simulatoru) přinést nový systém nasvícení. Vedle toho se pracuje na aktuálním mapovém rozšíření Iberia. Oba projekty nicméně nabírají zpoždění.

Na vině je koronavirus a nucená práce z domova. Studio na svém blogu publikovalo příspěvek, ve kterém zmiňuje koordinaci práce více než 200 zaměstnanců, z toho více než 20 designérů map, kteří na rozšířeních poctivě pracují. Dle všeho jde opět o nejnáročnější cíl, který před sebe studio kdy postavilo.

Pyrenejské DLC pro Euro Truck 2 odloženo
i Zdroj: Hrej.cz

„Ne moc dobrá zpráva je ta, že nebudeme schopni práce dokončit před koncem roku. Již dříve jsme se snažili držet jistého plánu, a musíme se ho držet dokud nedojdeme do cíle. A je na čase strhnout tu bolestivou náplast - DLC Iberia pro Euro Truck Simulator 2 letos nevyjde,“ omlouvá se studio fanouškům.

SCS Software se povedlo v plánovaném čase odbavit alespoň mapové rozšíření pro American Truck Simulator, kde můžete nově křižovat silnice Colorada. Zpoždění ale zasáhlo i tým, který pracuje na kompletní předělávce zastaralého Německa. 

Pyrenejské DLC pro Euro Truck 2 odloženo
i Zdroj: Hrej.cz

Studio mimochodem tvrdí, že někteří zaměstnanci už pracují i na dalších, zatím neoznámených DLC. Tyto plány se ale pochopitelně mírně odsouvají.

Připomínáme, že DLC Iberia, soustředěné na oblast Španělska a Portugalska, vyjde někdy v příštím roce. 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama