Scott si za koncert prý vydělal 436 mil. korun
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Scott si za koncert prý vydělal 436 mil. korun

Scott si za koncert prý vydělal 436 mil. korun

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 12. 2020 09:00 6
Reklama

Na začátku roku proběhl ve Fornite obrovský koncert známého rappera Travise Scotta, ve kterém zpěvák představil svou novou písničku. Scott se zde zjevil v nadlidské velikosti a celkově byl event velmi bohatý na speciální efekty. Do hry se v rámci akce dostalo přes 12 milionů hráčů a samozřejmostí byly i speciální skiny. Očividně se třídenní event pořádně vyvedl, dle zprávy webu Forbes si totiž Travis Scott přišel na velmi pěkné peníze.

Článek na Forbesu se věnuje Scottovi obecně jakožto postavě současné kultury a o Fortnite se zmiňuje v rámci mnoha dalších akcí. Jak se ale ukazuje, Fortnite může být pro známé zpěváky velmi pěkný přivýdělek. Za akci si totiž přišel na 20 milionů dolarů (436,4 mil. korun).

Tato částka má být mnohem větší, než Scottovi přinese jakýkoliv koncert, navíc se zpěvák objevuje zcela novému publiku a dost možná může jeho popularita a úspěch akce za to, že si jej Sony zvolilo jako ambasadora PlayStationu 5. Jak zmiňuje i ředitel značky Epic Games Phil Rampulla, „Ten přístup se mění. Musíte přinést něco, co je úžasné. Jinak je to „jenom reklama.“ A tyhle věci se zatím přehlíží.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama