Sony stále podporuje tým v San Diegu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony stále podporuje tým v San Diegu

Sony stále podporuje tým v San Diegu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 12. 2020 11:55
Reklama

Dva roky nazpět bylo otevřeno několik pracovních pozic, z nichž měl vzejít nový vývojářský tým pod hlavičkou Sony. Studio v San Diegu ještě nebylo oficiálně představeno, což ostatně platí i pro jeho prvotinu. Po dvou letech se alespoň dozvídáme, že se na projektu stále pracuje.

Vyplývá to z prohlášení jednoho z vývojářů. John Bautista totiž nedávno tým opustil, což prozradil v příspěvku na Twitteru. „Poslední den v Sony SD. Byla to bláznivá jízda, úžasná společnost, tentokrát mi to ale nevyšlo. Jsem pyšný na to, co jsme dokázali, obzvlášť vzhledem k šílenostem, kterými jsme si museli projít,“ prohlásil Bautista před dvěma týdny. Studio tehdy opustil také jeden z vedoucích designérů – Quentin Cobb. Okamžitě se tedy objevily spekulace o možném uzavření studia.

Bautista se tedy přihlásil ještě jednou, aby situaci trochu osvětlil. Zdůraznil, že měl k odchodu vlastní důvody. Dodal také, že studio stále funguje a i nadále pracuje na stejné hře.

Jak už ale bylo řečeno, o projektu nevíme téměř nic. Pracovní pozice ho popisovaly jako akční adventuru, která otevře „další kapitolu filmového vyprávění“, což podporuje také skutečnost, že se na něm podílí i skupina Visual Arts Service Group. Ta se specializuje na pokročilé animace a motion capture, spolupracovala na několika hvězdných značkách, například na Uncharted, The Last of Us, God of War nebo Death Stranding. Na oficiální odhalení je ale zatím zřejmě příliš brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama