Nintendo zábavní park otevře v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo zábavní park otevře v únoru

Nintendo zábavní park otevře v únoru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 12. 2020 10:47 1
Reklama

Určitě nelze říct, že by v našich končinách či obecně v Evropě nebo Americe nebyly tematické zábavní parky oblíbené. Dokazuje to četnost a popularita Legolandů nebo Disneylandů. V Japonsku se ale na otevření chystá velmi specifický zábavní park – Universal Studios totiž nechalo v rámci obrovského komplexu Universal Studios Park postavit Super Nintendo World.

Ten jede podle klasické předlohy zábavních prostorů, tudíž nečekejte žádné šetření dekoracemi. V centru se dočkáme hned několika masivních staveb včetně hradu Bowsera, kde na návštěvníky čeká jeho obří socha. Samozřejmostí je několik atrakcí a spousta doplňků, které budou japonským návštěvníkům velmi dobře známé.

Jak jsme už na začátku zmínili, nejde o samostatný zábavní park, nýbrž o součást gigantického Universal Studios parku v Japonsku. Díky tomuto konceptu už společnost přemýšlí nad rozšířením tzv. tematických parků i za japonské hranice, s velkou pravděpodobností do USA nebo Singapuru, kde Universal Studios taktéž působí. Tyto plány jsou ale zatím velmi vzdálené – první Super Nintendo World se otevře příští rok, přesněji 4. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama