Doom Eternal zamíří na Switch 8. prosince
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom Eternal zamíří na Switch 8. prosince

Doom Eternal zamíří na Switch 8. prosince

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 12. 2020 10:27
Reklama

Dalšího dílu ze série Doom jsme se dočkali v březnu letošního roku, kdy Bethesda a id Software vydali Doom Eternal pro konzole a PC. Vydavatel ještě před launchem ale slíbil jednu věc – akční řezačky démonů se dočkáme i na handheldu Nintendo Switch. A slib se pomalu stává skutečností.

Vývojáři totiž vydali nový gameplay trailer, který ukazuje, jak bude hraní za Doomguye vypadat. Už starší Doom z roku 2016 nevypadal na přenosné konzoli vůbec špatně a musíme říct, že alespoň z videa vypadá i Eternal jako skvělé vypracovaný port, na kterém je sice vidět nutnost snížení rozlišení, jinak si ale s hraním na PC nebo konzolích z technického hlediska v ničem nezadá. Úskalím samozřejmě zůstává ovládání.

Dočkáváme se i finálního data vydání, které je stanoveno na 8. prosince. Jak už bylo předesíláno, Doom: Eternal nevyjde ve fyzické podobě, ale čistě jako digitální edice, kterou budeme moct zakoupit jak na eshopu Nintenda, tak u prodejních partnerů v podobě klíče. Bohužel si na DLC The Ancient Gods budou muset majitelé Switche  ještě nějakou chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama