Do Game Passu míří Control, GreedFall
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Game Passu míří Control, GreedFall

Do Game Passu míří Control, GreedFall

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 12. 2020 19:16 1
Reklama

Vydání Xbox Series mohlo přinést do ekosystému Xbox Game Pass spoustu nových hráčů – to nejspíše potvrzuje i začátek nové tiskové zprávy, kde Xbox zelenáče z celého světa vítá. Zároveň s tím se spouští další limitovaná akce, kdy budou první tři měsíce v Game Passu za 1 dolar. Vzhledem k dalšímu obrovskému přírůstku, který nyní Microsoft oznámil, je to vskutku štědrá nabídka.

3. prosince totiž do služby zamíří solidní množství her, menších i velkých. Jde o Control (Android, konzole), Doom Eternal (PC), Haven (konzole, PC), Rage 2 (Android), Slime Rancher (Android, konzole), Va-11 Hall-A (PC) a Yes, Your Grace (Android, konzole, PC).

O den později dorazí Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age (konzole, PC), 8. prosince si užijeme Call of the Sea (Android, konzole, PC), Monster Sanctuary (Android, konzole) a Starbound (PC). Poslední obrovská dodávka her se bude konat 10. prosince – Assetto Corsa (Android, konzole), Gang Beasts (Android, konzole), GreedFall (Android, konzole, PC), Superhot: Mind Control Delete (Android, konzole) a Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Android, konzole a PC).

Do Game Passu míří Control, GreedFall
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama