Dnes vychází Red Dead Online za 5 dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vychází Red Dead Online za 5 dolarů

Dnes vychází Red Dead Online za 5 dolarů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 12. 2020 17:33 5
Reklama

Jak jsme vás už informovali, Rockstar přišel se zásadním rozhodnutím rozdělit od sebe Red Dead Redemption 2 a jeho multiplayerovou složku Red Dead Online, přičemž RDO vyjde jako samostatná hra. Tento krok v budoucnu čeká i GTA Online, v případě RDO by ale tato novinka měla pomoct zejména s nárůstem hráčů.

Samostatné Red Dead Online vychází právě dnes a jak Rockstar předesílal, cena se první 3 měsíce udrží na až hříšně nízkých 5 dolarech. Za tuto cenu dostanete extrémně propracovaný a detailní svět, který se může jen těžko srovnávat s jiným open-world světem. K tomu vás na několik hodin zabaví i dostupný obsah a můžete naskočit i na vlnu role-playe, která se z GTA přenesla i do RDO.

Dle tvrzení bývalého vývojáře se nyní tým soustředí právě na vývoj multiplayeru Red Dead Online, který i přes skvělý svět nemá tolik hráčů – chybí totiž obsah, který by zde hráče držel. Přitom Rockstar moc dobře ví, jak s multiplayerem nakládat. GTA se díky tomu stalo nejvýdělečnějším produktem zábavního průmyslu a přináší studiu stovky milionů dolarů ročně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama