Fall Showdown poznal své vítěze, když se ve finále podařilo zazářit mousesports, za které střílí také slovenský talent David "Frozen" Čerňanský. Mousesports předvedli už v předešlých kolech skvělou formu, v semifinále zdolali tým Heroic, který se aktuálně nachází na druhé příčce v HLTV žebříčku. Druhým postupujícím se stalo brazilské uskupení FURIA. Ti si v rozhodujícím zápase o postup poradili po třech mapách s týmem Liquid.

Sleduj české vysílání světového CS:GO turnaje
i Zdroj: Hrej.cz

 BLAST PREMIER Fall Showdown živě na twitch.tv/czctv

Díky oficiálnímu partnerství s touto prestižní ligou světového formátu se můžeš těšit na český komentář všech zbývajících zápasů zápasů letošní sezóny BLAST PREMIER. Českým vysíláním tě vždy provedou ostřílení domácí komentátoři a během streamu navíc můžeš vždy mezi mapami vyhrát poukaz na sázení na Fortuně.!

Hlavním partnerem vysílání je Fortuna. Partnerem vysílání je online obchod s elektronikou CZC.czherní monitory LG UltraGear, herní počítače LYNX a energetický nápoj Big Shock!

Díky CZC.cz si taky můžeš během průběhu BLAST PREMIER až do 28. února nakoupit se slevou 100 Kč při nákupu nad 1 000 Kč s promo kódem GRUNEXBLAST100.

Sleduj české vysílání světového CS:GO turnaje
i Zdroj: Hrej.cz