Creative Assembly stále pracuje na FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Creative Assembly stále pracuje na FPS

Creative Assembly stále pracuje na FPS

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 11. 2020 12:27 1
Reklama

Už nějaký čas se povídá o novém projektu studia Creative Assembly, které je zodpovědné kupříkladu za sérii Total War nebo Alien: Isolation. Samotní vývojáři se k vývoji bohužel příliš nevyjadřují, o nové značce zatím v podstatě nic konkrétního neprozradili. Není tedy divu, že se začalo mluvit o možných problémech s produkcí. Poslední informace ale potvrzují, že se na záhadné FPS stále pracuje.

Střílečku prozradily pracovní pozice, z nichž si pozorní fanoušci vydedukovali, že by se titul mohl profilovat jako hero shooter. Důraz na unikátní postavy a jedinečné schopnosti naznačoval, že v britském studiu roste konkurent pro Overwatch. Neméně zajímavé je i zapojení režiséra Neilla Blomkampa, s čímž se autoři pochlubili na Twitteru. K tomu ale došlo už v únoru loňského roku.

Nepříjemné ticho přerušil až Tim Heaton, který šéfuje evropským pobočkám Segy. Japonská společnost totiž studio v roce 2005 stáhla pod svá křídla. „Snažíme se nyní zkoumat nové IP. Je zde FPS, na níž pracuje Creative Assembly, zároveň ale rostou další týmy kolem nových značek,“ prohlásil Heaton s tím, že se snaží využít veškeré možnosti, aby mohli přijít s něčím neokoukaným.

Zatím tedy stále platí, že o nové střílečce víme zatraceně málo. Oficiální odhalení by ale nemuselo být zase tak vzdálené. Kdo ví, třeba k němu dojde už za pár dní. Geoff Keighley by zajisté rád poskytl prostor na již tradiční show The Game Awards. Inu, nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama