Square Enix přivádí k životu RPG z éry PS1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix přivádí k životu RPG z éry PS1

Square Enix přivádí k životu RPG z éry PS1

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 11. 2020 10:20 7
Reklama

Remasterování zajetých značek, které ve své době sklízely úspěch a slávu není pro hráče žádnou novinkou. Spolu s tím se však čas od času naskytne situace, kdy se o pozornost vývojářů, a potažmo vydavatele, zasadí i titul, který je do našeho povědomí zapsán výrazně méně. Takovým případem je i RPG SaGa Frontier, u kterého Square Enix ohlásil remaster.

Titul rozšířil portfolio prvního PlayStationu zpět v roce 1997, přičemž jeho JRPG nátura zabránila hře dosud navštívit zákoutí Evropy. Modernizovaná verze bude tak první příležitostí, jak si tento v domácím Japonsku populární titul užít i v našich končinách. Pro hráče ze Spojených států se pak jedná rovněž o znovuvydání, neboť zde originál vyšel už v roce 1998. 

Podobně jako další zástupci série SaGa, Saga Frontier dává hráči do rukou vícero hratelných postav, z nichž každá nabízí vlastní hratelnost a osobní příběh. Právě v tomto ohledu nabízí řečený remaster vítanou inovaci, a sice osmou hratelnou postavu se jménem Fuse. Mezi další novinky patří také nové eventy a už tradiční balíček, který si s remastery spojujeme  ostřejší textury, vyšší rozlišení a mírné vylepšení filmečků.

SaGa Frontier Remastered dorazí v létě 2021 na PC (Steam), PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama