Door Kickers vyjdou v prosinci na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Door Kickers vyjdou v prosinci na Switch

Door Kickers vyjdou v prosinci na Switch

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 11. 2020 06:55
Reklama

Nezávislý titul studia KillHouse Games, Door Kickers, se dočkává uveřejnění data vydání pro Switch. Zakladatel značky tak po více než 6 letech od původního vydání pro PC zamíří i na pole přenosného hraní.

První díl Door Kickers z roku 2014 je taktický top-down titul s 2D grafikou, jenž přenese hráče do role velícího důstojníka SWAT týmu s cílem vyčistit zvolenou místnost od přítomné zločinecké hrozby. Hra nabízí samostatnou singleplayerovou kampaň i možnost kooperativního multiplayeru 2 hráčů. Pro opravdu zapálené hráče je zde navíc přítomna i možnost vytváření zcela nových misí skrze generátor a editor úrovní.

Svého času se hra těšila značné popularitě. O této skutečnosti mimo hodnocení 94 % na Steamu svědčí i fakt, že počátkem tohoto měsíce byl spuštěn i Early Access druhého dílu – Door Kickers 2: Task Force North.

První Door Kickers si budete moci na Nintendu Switch zahrát už 26. prosince, a to za přibližně 440 Kč. Vlastníte-li navíc jednu z her vydavatele QubicGames, můžete očekávat i 25% slevu. Závěrem už pouze dodejme, že na Switch do budoucna zamíří i další zástupce značky, a sice port akčně laděné odbočky v podobě Door Kickers: Action Squad z roku 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama