Bungie má už 3 roky vyvíjet nové projekty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie má už 3 roky vyvíjet nové projekty

Bungie má už 3 roky vyvíjet nové projekty

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 11. 2020 07:55 1
Reklama

CEO studia Bungie Pete Parsons v rozhovoru pro magazín Metro uvedl, že mimo kontinuálních updatů a expanzí pro Destiny 2 pracuje studio také na vícero neoznámených projektech. Vývoj má v tuto chvíli probíhat už přibližně 3 roky.

Konkrétní téma, při kterém zpráva o připravovaných projektech zazněla, byl odchod Bungie od vydavatelství Activision, jehož jsme se dočkali počátkem minulého roku. Ve svém vyjádření Parsons potvrdil, že studio i nadále plánuje využít znovunabyté nezávislosti nejen k dalšímu rozvoji Destiny 2, ale také rozvoji kreativních cílů a myšlenek skrze zcela odlišné projekty.

O skutečnosti, že Bungie již delší dobu pracuje na vícero hrách neslyšíme poprvé. Už v roce 2019 Persons odhalil, že studio plánuje do roku 2025 vydat zcela novou herní značku. Načež bylo v červnu letošního roku nezávisle na předešlém sdělení uvedeno, že v pracích je i odlehčený komediální titul se silným důrazem na uměleckou stránku hratelnosti a aspekt propojování hráčů. Jeho krátkého nastínění jsme se dočkali ve spojitosti s registrací ochranné známky s označením "Matter".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama