Sony banuje přeprodej PS Plus Collection
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony banuje přeprodej PS Plus Collection

Sony banuje přeprodej PS Plus Collection

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 11. 2020 10:30 14
Reklama

Mezi významná lákadla PlayStationu 5 patří i rozšíření stávajícího předplatného PS Plus o nabídku PS Plus Collection. Tento balíček 20 PS4 her byl současně zpřístupněn pouze majitelům PS5. Jak se však ukazuje, někteří jeho novopečení majitelé chtějí získané výhody využít, a to konkrétně přeprodejem řečeného balíčku PS4 uživatelům.

Přeprodejci v rámci svého postupu využívají systémové mezery, jenž umožňuje automatické zpřístupnění PS Plus Collection v případě, že vlastník PS5 použije k přihlášení údaje zvoleného PS4 uživatele. Není asi těžké odhadnout, že Sony s popsaným postupem nesouhlasí, což její zástupci měli dát jasně najevo, když podle hlášení hráčů permanentně zabanovali veškeré odhalené přeprodejce a dočasně pak všechny známé kupce. Největší koncentrace problému byla podle informací magazínu VGC zaznamenaná v Číně.

PS Plus Collection nabízí kombinaci titulů od 1st i 3rd party vývojářů. Mimo jiné zde nalezneme i nejzářnější zástupce výstavky Sony, tedy hry jako poslední God of War, Bloodborne nebo Uncharted 4. Prezident Sony Interactive Entertainment Jim Ryan taktéž nevyloučil, že by se nabídka mohla do budoucna rozšířit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama