Update MFS obohatil USA, příští rozšíří UK
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update MFS obohatil USA, příští rozšíří UK

Update MFS obohatil USA, příští rozšíří UK

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 11. 2020 07:05
Reklama

Letošní návrat série Microsoft Flight Simulator znamenal pro mnohé nejen první krok do světa pilotování, ale taktéž šanci objevovat taje našeho světa z pohodlí vlastního domova. Asi nikoho tím pádem příliš nepřekvapí, že právě svět a jeho zpracování je něco, na co studio cílí i skrze pravidelně vydávané updaty. Ten nejnovější tak kupříkladu pozměnil mapu USA, přičemž příští si vezme na paškál Velkou Británii.

Rozšiřování mapy o nové lokality a monumenty zažili hráči MFS 2020 už dříve, a sice s příchodem aktualizované mapy Japonska na sklonku září. Právě vydaný update Spojených států kráčí v obdobných šlépějích, a přidává tak okolo 50 unikátních pamětihodností, jako je Bílý Dům, Fort Knox nebo Hooverova přehrada. Na leden oznámená aktualizace Velké Británie si klade obdobné cíle a s ohledem na vyjádření vývojářů má přidat až 50-60 bodů zájmu napříč Anglií, Skotskem, Irskem i Walesem.

Spolu s bezplatným obsahem rozšiřujícím standardní zážitek virtuálního létání vypíchněme také fakt, že plnohodnotná podpora VR dorazí do MFS 2020 už příští měsíc. Vývojáři ve svém nedávném Twitch streamu potvrdili, že režim virtuální reality bude kompatibilní se všemi hlavními rodinami VR headsetů, a ne pouze dříve uveřejněným HP Reverb G2. Ve stejném streamu bylo rovněž sděleno, že přidání helikoptér je výhledově plánováno na rok 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama