Forza Horizon 5 může prý vyjít už příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Horizon 5 může prý vyjít už příští rok

Forza Horizon 5 může prý vyjít už příští rok

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 11. 2020 11:40
Reklama

Herní novinář magazínu GamesBeat, Jeff Grubb, jenž byl donedávna spojován převážně s informacemi o blížícím se odhalení Mass Effect: Legendary Edition, uvádí, že Forza Horizon 5 může vyjít už příští rok. Podle jeho informací má studio Playground Games zbořit zavedenou tradici a vydat Horizon 5 ještě před příchodem oznámené dílu Forza Motorsport.

Ve svém prohlášení v podcastu Xbox Empire Grubb sdělil, že interní data, se kterými je obeznámen, naznačují, že studio PlayGround Games má být k vydání svého exkluzivního titulu pro Xbox Series a PC blíže než studio Turn 10. Návazně též dodal, že ačkoli má nyní i přibližnou představu o zasazení titulu, samotné představení těchto informací nechává až na uvážlivém rozhodnutí vývojářů.

Aktuální situace, během níž nedošlo k naplnění tradičního dvouletého cyklu série Forza Motorsport, značí úplně první moment, kdy se tak v historii značky událoZ informací uveřejněných při oficiálním oznámení dalšího dílu, stejně jako návazných prohlášení Phila Spencera navíc vyplynulo, že se titulu v dohledné době jen tak nedočkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama