DLC pro Iron Harvest vyjde v půlce prosince
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Iron Harvest vyjde v půlce prosince

DLC pro Iron Harvest vyjde v půlce prosince

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 11. 2020 07:55
Reklama

RTS nezávislého německého studia King Art Games zpodobňující alternativní průběh známé historie ohlašuje datum chystaného rozšíření. DLC Rusviet Revolution, kterého se dočkáme průběhem prosince, zaměří svou pozornost na příběhový i kooperativní obsah.

DLC Rusviet Revolution zaměří svou pozornost na nechvalně známou postavu Rasputina. Jeho tajemný příběh, jenž protkává i naší vlastní historii, budeme moci sledovat napříč čtveřicí nových map, a to jak sami, tak v doprovodu přátel. Řadíte-li se navíc mezi hráče, kteří hru podpořili na Kickstarteru, nebo vlastníky digitální deluxe edice můžete do DLC naskočit zcela zdarma. Pro zbylé hráče bude cesta za Rasputinem podmíněna příjemnou cenovkou okolo 105 Kč. Vydání je naplánováno na 17. prosince. Cílové platformy jsou Steam, GOG a Epic Game Store.

Vedle nového příběhového obsahu nezapomněli vývojáři ani na hráče skirmish misí a multiplayeru. Ve hře můžete proto už nyní vyzkoušet i nový režim Drop Zone, který vás vrhne do lítého boje o náhodně shazované zásobní balíčky. Jak už to u podobných režimů bývá, vaším ultimátním cílem je sesbírání příslušného počtu bodů při souběžné snaze ubránit již jednou nalezené zásoby.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama